2006: Magical Mystery Tour

De Fab Four reist naar Jemen

28 oktober 2006

De mannen!!!

Als Marjan onze 3 Belgische reisgenoten tegenkwam, begroette ze hen met een hartelijk "De BELGEN!!!!", dus hierbij presenteren we trots onze chauffeurs.... de MANNEN!!! :-)



Van links naar rechts: Amin (51 jaar, super vriendelijk, bedachtzaam, zachtmoedig, kon erg mooi dansen (Jemenitische dolkendans); Hassan (27 of 28 jaar, op het eerste gezicht een wat gereserveerde man uit een bergdorpje in het noorden, hield zich als enige strikt aan de Ramadan (ook tijdens de mega lange reisdagen niets gegeten of gedronken), toen die eenmaal voorbij was maakte hij continu grapjes, bleek goed Engels te spreken en was gewoon in alle opzichten echt een lieve, goede man - gaf geld aan alle bedelaars, deelde altijd zijn voedsel met anderen), onze Rasheed (24 jaar, pastte heel goed bij ons gevoel voor humor en zolang hij geen qat aan het kauwen was, was het een schatje en hebben we het bijzonder met hem getroffen; was de enige die geen traditionele kleding droeg); en helemaal rechts de charmeur Mokbel (51 jaar, altijd met pretlichtjes in zijn ogen; onze dag was niet goed begonnen als Mokbel ons geen hand had gegeven; hield ondertussen alles en iedereen goed in de gaten).

Er was nog een 5e chauffeur, maar daar had iedereen problemen mee (incl. de chauffeurs zelf). Deze foto is genomen na onze laatste reisdag, toen we samen met hen en reisgenote Josien in Sana'a uit eten zijn gegaan. Een super geslaagd afscheidsavond waarop iedereen wel wat emotioneel was dat het voorbij was.

Labels: ,