2006: Magical Mystery Tour

De Fab Four reist naar Jemen

02 oktober 2006

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1.... Jemen!!!

Hallo en welkom op onze Jemen pagina!!! Nog maar een paar nachtjes nu en dan vertrekken we naar het land dat door andere reizigers omschreven is als Arabia Felix (het Gelukkige Arabië) of Een Groot Openlucht Museum. Wij hebben erg veel zin dit land met eigen ogen te kunnen zien!!

Voor foto's van onze vakantie kun je hier terecht!

Op deze pagina kun je van alles over onze reis vinden. We verwachten zeker niet dat je alles gaat lezen en er volgt géén mondelinge overhoring na onze vakantie... :-)

Je kunt onderaan beginnen (dat zijn de berichten die we als eerste geschreven hebben) en lezen wat je aandacht trekt, en anders geven we hierbij een selectie van wat misschien het meeste aanspreekt: onze reisroute bijvoorbeeld, of waarom we onszelf de Fab Four hebben genoemd. Op deze pagina vind je wat beknopte informatie over het land en haar geschiedenis. Verder staan er wat achtergrondstukjes over de positie van vrouwen in Jemen, de onlangs gehouden verkiezingen (en de uitslag) en natuurlijk de Ramadan, die tot 23 oktober duurt. En tot slot kun je je pc opsieren met een prachtige screensaver of luisteren naar Jemenitische muziek.

We zullen in ieder geval in de eerste dagen vanuit de hoofdstad Sana'a e-mailen en hopelijk komen we daarna ook nog af en toe internetcafé's tegen - reken echter niet op al te veel berichtjes, want het is a) geen rijk land (ze hebben wel andere dingen om zich druk om te maken dan het verschaffen van toegang tot internet) en b) we komen vooral in kleinere plaatsjes.

Fanmail en andere leuke berichtjes voor ons kun je achterlaten door op het woord 'comments' te klikken onderaan dit stukje (ze worden dan automatisch doorgestuurd naar ons hotmail adres) of door gewoon een mailtje te sturen natuurlijk. We vinden het erg leuk om tijdens de vakantie van jullie te horen!!

veel groetjes,
Sas, Marjan, Marina & Manon

Labels: