2006: Magical Mystery Tour

De Fab Four reist naar Jemen

17 november 2006

Foto's Ineke en Lilian

Onze reisgenoten Ineke en Lilian hebben ook nog een paar hele leuke foto's toegemaild. Komen ze!:

Een moskee ergens onderweg van... Seyun naar Al Mukalla? Tja, het nadeel van al die fotostops onderweg is dat we veelal uitstapten zonder te weten waarom of wat er zo bijzonder was en dan blijven ze niet zo hangen, zeg maar. Het was wel niet te harden heet deze dag, want de moskee bood het enige strookje schaduw op dat moment en ik hoopte maar dat degenen die foto's wilden maken ermee konden leven dat ik er dan ook op kwam te staan... ;-)


Wat doe je als je in de woestijn een man met een kalashnikov tegenkomt? Achterop z'n jeep springen, mee de zandduinen op en dan innig gearmd met hem poseren natuurlijk!! Hoewel... het ziet er een beetje uit alsof hij Marina probeert te wurgen!


Bijzonder prachtige foto van Hassan in een contemplatieve bui (foto genomen in de mafrasj - gezamenlijke ruimte/qatruimte - van Menakha)


Kijk... dit is nou een fotostop: iedereen stapt uit de jeep, loopt maximaal 5 meter en neemt dan op 3 passen afstand van elkaar dezelfde foto. Reizen door Jemen Neckermann-stijl. (dit is o.a. waarom we absoluut Jemen als vakantiebestemming aanbevelen, maar dan met Rosetta of Koning Aap ipv Djoser!)


The Road to Shihara. Staande achterop een pick up, een steile afgrond aan je zij en je vooral heel stevig vasthouden aan de stangen zodat je bij elke kuil en hobbel niet uit de laadbak flikkert. Ondertussen schoof onze baggage voor die nacht alle kanten op om hoe dan ook in de weg te liggen. En dat iets van een uur, anderhalf uur lang. Lachen, veel lachen, echt veel lachen... want anders moest je toegeven dat het toch best wel spannend was...

Labels: ,